Serveis d’arquitectura

“Convertir idees en realitat: el nostre compromís.”

image003

Roser Boj Arquitecta & BIM Manager

Roser Boj és l’Arquitecta i BIM Manager de l’empresa, encarregada dels serveis d’arquitectura, incloent projectes, reformes, concursos, visualitzacions i consultoria BIM, entre altres tasques especialitzades. Amb la seva formació i experiència, lidera cada etapa dels projectes amb un enfocament meticulós i orientat a resultats, garantint una execució excepcional i la satisfacció dels clients.

Proporcionem solucions innovadores i creatives per a una àmplia gamma de necessitats arquitectòniques. Professional apassionada i compromesa, estic aquí per transformar les vostres idees en realitat i donar vida als vostres projectes amb excel·lència i dedicació. A continuació, us presento els nostres serveis:

Projectes d'arquitectura

Des de projectes residencials fins a edificis comercials i institucionals, el nostre equip d’arquitectes està preparat per dissenyar i desenvolupar projectes d’arquitectura innovadors, funcionals i estèticament atractius que compleixin les vostres expectatives i necessitats.

Concursos i renderitzacions

Participem activament en concursos d’arquitectura, oferint propostes creatives i visionàries. Utilitzem les últimes tecnologies de renderització per proporcionar visualitzacions espectaculars dels nostres projectes, permetent-vos imaginar-vos el resultat final amb gran detall i realisme.

Reformes, activitats i canvi d'ús

Oferim serveis de reforma d’espais existents, adaptant-los a nous usos i requisits funcionals. Ja sigui una reforma residencial, comercial o institucional, estem compromesos a transformar els vostres espais amb un enfocament modern, eficient i estèticament agradable.

serveis immobiliaria arquitectura reus tarragona 15

Projectes d'accessibilitat i reformes a Comunitats

Ens especialitzem en projectes d’accessibilitat i reformes per a edificis residencials i comunitats, assegurant que els espais siguin totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i compleixin amb les normatives vigents en matèria d’accessibilitat.

Inspeccions tècniques d'edificis, peritatges, taxacions

Oferim serveis professionals d’inspecció tècnica d’edificis, peritatges i taxacions per garantir la seguretat i el bon estat dels immobles. El nostre equip està qualificat per avaluar l’estat estructural i funcional dels edificis, proporcionant informes detallats i recomanacions.

Certificats energètics i cèdules d’habitabilitat

Proporcionem certificats energètics i cèdules d’habitabilitat per a tot tipus d’immobles, garantint el compliment de les normatives vigents i proporcionant informació rellevant sobre l’eficiència energètica i dels espais habitables.

Consultoria BIM

Com a professionals de l’arquitectura digital, oferim serveis de consultoria BIM (Building Information Modeling), ajudant als nostres clients a adoptar i implementar eficaçment aquesta metodologia innovadora per optimitzar els processos de disseny, construcció i gestió d’edificis.

serveis immobiliaria arquitectura reus tarragona 22
Compartir con...

Contacti amb nosaltres!

Compara